Kabal's Bot Nedir, Nasıl Kullanılır?

Kabal's Discord Bot, Sunucu yönetimi, moderasyon, eğlence ve müzik konusunda çok iyi. Davet edin, kullanın!

#kabalsbot #discord

Kabal's Bot, Discord sunucularınızı daha kolay yönetmenizi ve daha güvenli bir yer haline getirmenize olanak tanır. Aynı zamanda birbirinden farklı eğlence ve müzik komutları ile sunucunuz içerisinde başka herhangi bir bota ihtiyaç duyulmamasını sağlar. Kabal's Bot tamamıyla topluluk kullanıcıları ve moderatörleri için tasarlanmıştır.

Kabal's Bot'u nasıl kullanabilirim?

Kabal's Bot'u kullanmanız için öncelikle bir Discord sunucusu sahibi veya bir sunucuda yönetici düzeyinde yetkili olmanız gerekmektedir; Daha sonrasında Kabal's Bot'un internet sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edin ardından ise önünüze çıkan kırmızı ile belirtilen kutucuk içerisinde bulunan "Topluluğuna Ekle" tuşuna basıyorsunuz.

Önünüze Discord'un yetkilendirme sayfası açılacak bu sayfada "Yetkilendir" tuşuna basmanız sonucunda Kabal's Bot sizin kullanıcı adınıza, avatarınıza, afişinize, e-posta adresinize ve son olarak hangi sunucularda bulunduğunuza erişir; Bu sayede Kabal's Bot sizin kullanımınızı kolaylaştırır ve sizi zaman kayıplarından kurtarır.

"Yetkilendir" tuşuna basmanızın ardından Kabal's Bot'un internet sitesi sizi sunucularınız kısmına yönlendirecektir; Bu sayfadan botu hangi sunucuya davet etmeniz/eklemeniz gerekiyorsa o sunucunun üstüne tıklıyorsunuz. Örnek vermek gerekirse kırmızı ile işaretlenen kutucuğa tıklıyoruz. (Bulunduğum bazı sunucuları gözükmesini istemediğim için sansürledim.)

Ekle tuşuna bastıktan sonra önünüze tıpkı "Topluluğuna Ekle" tuşuna bastığınızda ki gibi bir pencere açılacak; Açılan pencere içerisinden "Devam Et" tuşuna basıyoruz.

"Devam Et" tuşuna basmanızın ardından size bota hangi yetkilerin verilmesi gerektiğini soracaktır "Yönetici" yetkisini vermenizi tavsiye ederim; Eğer "Yönetici" yetkisinin işaretini kaldırırsanız botu sunucunuza ekleme işlemi tamamlandıktan sonra yetkileri manuel olarak düzenlemeniz gerekmektedir. Siz en iyisi "Yönetici" yetkisini tanımlayıp geçin çünkü botun bazı özellikleri bu özellik olmadan çalışmıyor.

Nihayet botu sunucunuza eklediniz..

Bot sizi sunucunuzun yönetim paneline yönlendirdi bu sayfa üzerinde botta bulunan özellikleri aktif edebilir veyahut devre dışı bırakabilirsiniz; Özelliklerin ne işe yaradığı açıklamaları ile beraber sizlere sunulmaktadır. Botu nasıl kullanabilirim sorusunun cevabı siz nasıl kullanmak istiyorsanız 😎

Ekstra ayrıcalıklar mı?!?!

"Prime Edinin" veya sunucunuzun yönetim paneli üzerinde bulunan "Prime sahibi olun" bağlantısını ziyaret ederek ayrıcalıklı özellikleri görüntüleyebilir eğer hoşunuza giderse satın alarak bota ve bana destek olabilirsiniz.

Discord Nedir?

Discord, topluluk kurma için tasarlanmış bir anlık mesajlaşma ve dijital dağıtım platformudur. Aralık 2020 tarihi itibarıyla 300 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı ve aylık 140 milyon aktif kullanıcısı vardır. Discord Windows, macOS, Linux, iOS, Android ve Web tarayıcısı üzerinde çalışabilmektedir.


Kaynaklar